Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Медичне право, 12 травня 2023, питання №85237

Супровід під час подання заявки до МСЕК

Планую у місті Київ подати заявку до МСЕК на оформлення інвалідності. Сімейний лікар сказав, що судячи з моЇх діагнозів шанси є на позитивний результат. Але щоб уникнути бюрократію, навмисне розтягування процесу та уникнути необґрунтованої відмови, попросила звернутися до адвокатів.
Ось у зв'язку з цим моє питання.
Які терміни на проходження цієї комісії з супровідом адвоката, та яка вартість юридичних послуг у такому випадку? Хто зможе за це взятися? Розумію, що без аналізу точну суму не назвати, але хоча б приблизний діапазон вартості роботи.

Відповіді юристів (1)

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Насправді і без адвоката, і з ним - процедура проходження МСЕК мало відрізняється. Якщо у Вас є всі документи, не бачу проблем.

    Звертайтесь, спробую допомогти.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України