Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 04 червня 2023, питання №86324

Скільки чекати довідку ВЛК?

В Чернігівському госпіталі проходив реабілітацію після операції на серці(ferrazzi) пройшов ВЛК .сказали що я на підставі ст.38-а гр-ll.Розкладу хвороб.Непридатний до військової служби з виключенням з військового обліку.Сказали що відправлять всі документи на Київ і звідти прийде довідка через 1-2 місяці.Наразі знаходжусь в частині.

Відповіді юристів (1)

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю, Павло!

    Якщо Ви пройшли ВЛК, довідка має бути в останній день проходження військово-лікарської комісії. Постанова ВЛК про визнання непридатним з виключенням з військового обліку повинна бути реалізована негайно. Тому вимагайте надання Вам довідки ВЛК вже зараз та звільнення з військової служби.

    Всього доброго! Якщо Ви хочете поспілкуватись індивідуально і випрацювати алгоритм дій, натискайте зелену кнопку Звернутися/Обратиться нижче фото! Буду радий допомогти.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України