Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Нерухомість, 15 серпня 2023, питання №90107

Орендар відмовляється з'їхати з квартири.

Квартиру здавали жінці з неповнолітньою дитиною. Договору жодного не укладали, останні 2 місяці відмовляється платити, є заборгованість по рахунках, дали час на виселення, відмовляється і постійно шукає якісь відмазки.
Замінили замок, вона викликала поліцію, домовились що на наступний день вона збере речі і зїде, не з'їхала. Тоді вже ми викликали поліцію, домовились, що за тиждень вона знайде іншу квартиру, і тоді вже точно з'їде. Не з'їхала, знову викликали поліцію, на що вони відповіли, що не можуть нічого зробити і треба звертатись до суду.
Як правильно виселити їх так, щоб не отримати лишніх проблем? Хочеться зробити все по людськи, але вже вривається терпець, і є бажання просто виставити всі речі в коридор, мотивуючи це тим, що вона і її дитина безпідставно перебувають у моїй приватній власності.
Дякую.

Відповіді юристів (2)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Вікторе!

    Ви можете виселити його за допомогою плоліції.

    Виникнуть додаткові питання, натискайте кнопку "звернутись" біля мого фото. Постараюсь на них відповісти!

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Звертайтесь до правоохоронних органів.

    Всього доброго. Для більш детальної консультації натискайте зелену кнопку Звернутися/Обратиться нижче фото! Буду радий допомогти.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України