Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Цивільне право, 24 серпня 2023, питання №90773

конфлікт в середній школі

До моєї другої дитини у 8-й клас колишній чоловік перевів свою доньку від іншої жінки. Ми мали судову тяганину по спільній першій дитині (зараз уже 18 років) і перебуваємо в конфлікті, тому я не хочу бачитися ще і кожний раз у школі. Школа звичайна, є паралельні класи, але та дитина переведена саме у мій клас. З чоловіком не спілкуюся, лиш через адвоката. Класний керівник і директор -кажуть їм сказали.., вони вмивають руки. Чи можу написати якусь заяву про конфлікт ,щоб не переводити свою дитину у паралельний клас? Дякую

Відповіді юристів (8)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Вікторію!

    Ситуація зрозуміла, тому вважаю, що така заява з Вашого боку буде доречною в цьому випадку. Думаю Вам повинні піти на зустріч. В крайньому випадку можете оскаржити відмову у теруправління освіти за місцем знаходження школи.

    З повагою, адвокат Айвазян!

    • Виктория Клієнт 8 місяців тому

      Дякую за пораду!

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Прошу! Завжди радий допомогти!

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Спробуйте подати заяву на ім'я директора про переведення дитини до паралельного класу. Якщо не відреагують, подавайте скаргу до органу управління освітою.

    Всього доброго. Успіхів!

    • Виктория Клієнт 8 місяців тому

      навпаки)),не хочу переводити

      • Кирда Вячеслав Володимирович

        Вікторія!

        Тоді не зовсім розумію сенс питання... Навіщо писати про конфлікт, якщо не хочете переведення дитини?

        • Виктория Клієнт 8 місяців тому

          моя дитина провчилась з дітьми садочок + в класі 8 років, я хочу ,щоб нову дитину перевели у паралельний клас. Як наполягати?

          • Кирда Вячеслав Володимирович

            Вікторія!

            Алгоритм дій приблизно такий же - подайте відповідне звернення до директора закладу освіти для вжиття мір реагування. Якщо не допоможе, скарга до органу управління освітою та територіального органу ЦОВВ із забезпечення якості освіти.

            Успіхів.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України