Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 26 вересня 2023, питання №93473

Чи маю право на відстрочку?

Доброго дня. Таке питання. Чи маю я право на відстрочку. Одружений, жінка не прописана зі мною, проте мешкає зі мною. Зі мною також проживають старенька бабуся 92 роки, моя мати 70 років, та дитина 10 років. У бабусі є ще син 63 роки, проте він мешкає в іншому місті і не прописаний за моєю адресою. Ходив в совбез, хотів оформити непрофесійний догляд за бабусею, проте сказали там що я не можу оформити так як я працюю. Окрім того мені нібито не дадуть відстрочку так як є дружина в мене. Чи правда це що не положена мені відстрочка?

Відповіді юристів (5)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Павло!

    Я не бачу підстав для відстрочки. Хіба що Ви будете оформлювати постійний догляд за мамою. Але для того вона повина мати довідку ЛКК форми 080-4.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Павло Клієнт 7 місяців тому
      А на бабусю не можно оформити? Мені здається шансів отримати довідку ЛКК на неї більше.
      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Проблема в тому, що в неї є син, але в цілому можна.

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, для отримання відстрочки вам потрібно, щоб у вашої матеріал була довідка лкк про потребу у постійному догляді.

    • Павло Клієнт 7 місяців тому

      А на бабусю не можно оформити? Мені здається шансів отримати довідку ЛКК на неї більше.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України