Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Автомобільне право, 09 жовтня 2023, питання №94502

Перекуп купив автомобіль по тех.паспорту.

Добрий день! Перекуп купив автомобіль по тех.паспорту. Обіцяв переоформити протягом місяця. Але почалася війна і зв"язку з тим чоловіком немає. Машина до сих пір зареєстрована за мною, але її по факту у мене нема. Що робити у такій ситуації? Ніяких штрафів не приходило, навіть не знаю чи ціла вона.

Відповіді юристів (4)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Марія!

    А в чому полягає питання?

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Марія Клієнт 7 місяців тому

      що зробити щоб зняти з себе продану машину?щоб не числилась за мною

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Ви можете лише собі її повернути, звернувшись до поліції із заявою про угон.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    На жаль, але це був помилковий спосіб продажу автомобіля. Станом на зараз спробуйте зв'язатись з покупцем і попросити про перереєстрацію під погрозою звернення до поліції. Якщо зв'язку немає, подумайте над зверненням до поліції вже зараз.

    Всього доброго. Успіхів! З повагою!


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України