Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Цивільне право, 31 жовтня 2023, питання №95935

Договір про нерозголошення

Я підписав договір про нерозголошення, але він був роздругований мною ж, на ньому присутня печатка, але вона також роздрукована, а не мокра. Після чого я скинув фотографії цього договору роботодавцю. Він не підписаний ні ЕЦП ні особисто в компанії. Підпис керівника також був надрукований на бланку. Чи можу я нести відповідальність у випадку невиконання одного або декількох пунктів договору?

Відповіді юристів (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня!

    Оскільки договір укладений в неналежній формі, то його слід вважати нікчемним. Отже відповідальності за його порушення сторони по ньому не нестимуть.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Андріан Клієнт 6 місяців тому

      А що саме з ним не так, щоб я знав, що відповісти людям, з якими мав бути підписаний договір?

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Ви ж самі перерахували у своєму питання всі недоліки в формі договору.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України