Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Договірне право, 13 листопада 2023, питання №96667

Договор о прохождение курсов в сфере IT

Подскажите пожалуйста, хочу пройти курсы в школе IT, на сайте школы указано гарантированно трудоустройство после окончания курсов, но в договоре это прописано очень размыто и нет ясности. Как правильно включить в договор пункт о трудоустройстве ?

Відповіді юристів (6)

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, пункт договору , мовить про те що вам будуть допомогати у працевлаштуванні. Але жодної гарантії , що ви будете працевлаштовані тут не передбачено.

    Правозахисник Корнійчук Євген Іванович маю всі необхідні знання та навички для вирішення питань будь якої складності.

    • Natali Клієнт 5 місяців тому
      1. Спасибо, а можно как то подробное прописать это условие?
      • Корнійчук Євген Іванович

        Треба аналізувати договір в цілому.

        Треба додати в розділ права та обов'язки

        Виконавець, зобов'язаний працевлаштувати Замовника у разі успішного складання всіх іспитів і т.д на посаду___ у підприємстві ___ код ЄДРПОУ ___

        Треба бачити договір взагалі і його редагувати. Знати більше обставин. Тут вам треба детальна консультація.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Наталі!

    Не бачу в договорі пункту, який би зобов'язував компанію Вас працевлаштувати. Це повинно бути записано чітко і недвозначно, Також в договорі повинна бути передбачена відповідальність у разі невиконання пункту про працевлаштування. В іншому випадку шансів, що Вас працевлаштують немає.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Богун Сергій Павлович

    Вам будуть просто "сприяти" в працевлаштуванні.

    Вам потрібно щоб в договорі було зазначено "зобов'язані працевлаштувати".

    Проте на це ніхто не піде! Прийняття на роботу здійснюється виключно за рішенням роботодавця.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Готовий проаналізувати Ваш договір комплексно з наданням відповідного правового висновку. Тут потрібний ретельний підхід та робота.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України