Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Автомобільне право, 27 листопада 2023, питання №97575

открытие категории С при имеющийся В

Здравствуйте! Нужно ли сдавать теорию на категорию С в СЦ МВС, если есть категория В и стаж больше двух лет.?

Відповіді юристів (2)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Дмитре!

    Думаю, що Вам спочатку треба мати відповідь на перше поставлене Вами питання, а вже потім вирішувати все інше.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Чи можна пройти перепідготовку з іншої категорії?Так, можна.

    Якщо у вас відкрита категорія В – з нею буде простіше відкрити С (оскільки ви знаєте ПДД і маєте досвід водіння). В цьому випадку вартість підготовки буде від 7500 грн, на теоретичну підготовку піде 30 годин, і 60 годин – на теорію. Якщо ви проходите навчання з нуля, навчання триватиме довше, і ціна буде вища.

    Підготовку на права категорій С1Е і СЕ (для водіння вантажівок з причепом важче 750 кг) можна пройти, якщо у вас вже відкрита “попередня” категорія (С1 для С1Е і С для СЕ), та є стаж водіння мінімум 1 рік.

    Успіхів.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України