Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 17 грудня 2023, питання №98866

Категорія 1 в тимчасовому посвідченні

Доброго дня. Вже задавав це питання кілька днів назад, але мене викинуло із акаунта і я не можу отримати пароль, тому пишу ще раз. Також хочу подякувати юристу порталу Айвазян Юрію Климентьевичу, за те що швидко відповів в попередній темі. Тут більше узагальню нову отриману інформацію.


Отримав тимчасове посвідчення замість приписного, оплатив штраф за несвоєчасну постановку на облік.
В тимчасовому посвідченні зазначено ВОС 956 647 А, із того що я знайшов це якось зв'язано з будівництвом.
Але цікавить інше, вказали категорію 1, це ж для тих хто служив? Чим це може для мене обернутися?
В мене немає військового досвіду чи кафедри, навіть з будівництвом ніяк не зв'язаний.

Пішов я знову в ТЦК, щоб отримати пояснення чому мені вказали категорію 1, якщо я не служив/не мав кафедри, на що отримав відповідь, що зараз всім пишуть тільки категорію 1, без різниці на ваш минулий досвід.
Також запитував, що означає в особливих примітках надпис ВІН 4648979446(умовні цифра) - це індивідуальний номер військового.

Відповіді юристів (1)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Валерію!

    Дякую за комплимент. Доречі за Вашою заявкою я намагався Вам додзвонитись, але Ви не відповіли.

    Я так і думав, що вони пишуть так, бо, насправді, на даний час не має різниці чи служив, чи не служив, всіх відправляють в одні і тіж місця.

    З приводу ВІН зрозуміло.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України