Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Міграційне право, 03 січня 2024, питання №99604

Чи зможу я перетнути кордон з Польщею якщо в мене два песеля?

Як тільки розпочалася війна, я перетнула кордон з Польщею, там було зроблено песель з статусом укр, через три місяці я повернулася в Україну. Пройшов час я знову поїхала в Польщу, мені потрібно було відновити песель, але в гміні Польщі мені не відновили старий а зробили новий песель з статусом укр. Пізніше я дізналася що в мене два песеля, мені сказали що будуть звертатися в міністерство щоб його видалили, я чекала більше місяця і поїхала в Україну. Я знову хочу поїхати закордон але мене цікавить тебе питання «Чи пропустять мене на кордоні і не буде ніяких проблем»?

Відповіді юристів (3)

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, пропустять, рекомендую перед вас виїздом зателефонувати у консульство України за кордоном.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Леся!

    На виїзді з України проблем виникнути взагалі не повинно. Щодо в'зду на територію Польщі, то відповідну інформацію Вам краще дізнатись у консульстві України.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Зверніться до консульства України в Польщі.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України