Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Корпоративное право, 10 марта 2024, вопрос №103408

відкриття ФОПу для дитячого табору ?

Добрий день, який квед потрібний для відкриття дитячого виїзного табору? На які моменти важливо звернути увагу? Чи відноситься це до категорії освіти?

Ответы юристов (2)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Софія!

    КВЕД 55.20 - основний.

    Діяльність засобів розміщування на період відпустки та іншого тимчасового проживання.

    Цей клас включає надання місць для переважно короткострокового проживання гостей і відвідувачів зазвичай добовій або тижневій основі в окремих ізольованих приміщеннях, таких як мебльовані кімнати з кухонними приналежностями або повністю оснащеними кухнями. Це можуть бути апартаменти або квартири, розташовані в окремих багатоповерхових будинках чи блоках, одноповерхові бунгало, шале, котеджі та невеликі будиночки. Також, якщо це передбачено, разом із послугами з розміщування може надаватися невеликий перелік додаткових послуг.Цей клас включає діяльність з розміщування у:

    • дитячих або інших будинках відпочинку
    • квартирах і бунгало для приїжджих
    • котеджах і будиночках без надання послуг з прибирання або приготування їжі
    • турбазах, хостелах, гірських таборах, кемпінгах, селянських будиночках

    Цей клас також включає:

    • діяльність дитячих оздоровчих закладів (таборів), окрім подібних закладів санаторного типу.

    Додаткові КВЕДИ:

    • 93.29 Організування інших видів відпочинку та розваг
    • 93.21 Функціювання атракціонів і тематичних парків
    • 93.19 Інша діяльність у сфері спорту

    Цей вид діяльності не відноситься до категорії освіти.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Софія Клиент месяц назад

    Дуууже дуже дякую!!! Хотіла ще уточнити, якщо я саме організовую програму табору, але проживаємо ми на локації підрядника, основний також буде 55.20 чи 93.29?


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України