Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Гражданство, 21 апреля 2024, вопрос №106287

Як отримати український паспорт кримчанину?

Чи може чоловік віком від 18 років, який народився в Криму, який має лише українське свідоцтво про народження, і один із батьків якого має український паспорт, який уже закінчив свою дію, отримати українські документи в консульстві України у Вірменії? Наскільки це довга процедура та які для цього потрібні документи?

Ответы юристов (1)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Ольга!

    Отримати внутрішній паспорт громадянина України у консульській установі за кордоном неможливо. Тільки на території України.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України