Задайте вопрос юристу

840 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Военное право, 15 июня 2024, вопрос №112534

Отримання відстрочки з приписним в 33 роки

Добрий день, мені 33 роки, маю приписне і підстави для відстрочки по інвалідності 2 гр батьків. , акту по догляду немає. Як процедура отримання відстрочки ?
1) відправити по пошті документи для відстрочки
2) прийти в ТЦК на зміну приписного і відовитись від ВЛК аргументуючи документами по відстрочці ?

Ответы юристов (7)

    Карпенко Андрей Владимирович
    Карпенко Андрей Владимирович 9 дней назад

    Адвокат, г. Киев, 25 лет опыта

    Вітаю!

    Готовий проконсультувати з Вашого питання.

    Звертайтися через мій профіль на сайті.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Дмитро!

    Заява на відстрочку подається до ТЦК особисто.

    У Вас не приймуть заяву на відстрочку без чинного ВОД, а для отримання чинного ВОД Вас направлять на ВЛК.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Дмитро Клиент 9 дней назад

      А чому ви по різному відповідаєте на одне і теж запитання від різних користувачів. На теж питання про поштове відправлення в аналогічній ситуації вчора ви рекомендували відправити поштою "Сину потрібно направити заяву про оформлення відстрочки із копією довідки з ЄДЕБО на адресу ТЦК цінним листом з описом вкладення. Маючи при собі квитанцію про відправку пакету документів та свій примірник опису вкладення, йти до ТЦК та подавати заяву на оформлення належного військово-облікового документу. Після оформлення ВОД необхідно знову подати заяву на відстрочку з довідкою з ЄДЕБО."

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Я не відповідаю по різному. Ви можете направити заяву Укрпоштою, але тільки для того, аби мати опис вкладення при собі. Вам все одно прийдеться подавати заяву особисто, після оформлення ВОД. Заяву направлену поштою ТЦК розглядати не буде. Більше у Вас немає притензій до мене?

        • Дмитро Клиент 9 дней назад

          Претензії в силі , це не єдиний випадок коли ваша відповідь двозначна, або інша в абсолютно ідентинтичних питаннях. Це кидається в очі якщо почитати сайт декілька днів і співставити відповіді.

          • Айвазян Юрий Климентьевич

            Так у чому саме претензія,Дмитро?

          • Айвазян Юрий Климентьевич

            Ви сказали, що для оформлення відстрочки бажаєте направити документи поштою, я Вам відповів, що у такой спосіб Вам відстрочку не оформлять. Прийдеться подавати заяву особисто.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України