Задайте вопрос юристу

840 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Наследство, 18 июня 2024, вопрос №112761

Де знайти нотаріуса який завірить електроний підпис

Знаходжуся за кордоном і треба написати відмову від частини спадщини.Чи можна знайти в Україні нотаріуса який завірить мій електронний підпис на заяві про відмову?Приїхати в Україну немає можливості ,а роботи через місцеве консульства довго.

Ответы юристов (2)

    Мельник Катерина Сергіївна
    Мельник Катерина Сергіївна 8 дней назад

    Юрист, г. Макаров, 15 лет опыта

    • Зверніться в консульство України або до нотаріуса за кордоном для написання заяви. Спадкова справа відкрита? Пропонуємо вам послуги оформлення спадщини в Україні. Мій номер +380987013889.
    • Зателефонуйте дуже багато нюансів, де краще робити і дешевше.
    • Айвазян Юрий Климентьевич

      Така відверта реклама, шановна паночка, заборонена на цьому сайті. Тому, перш ніж таке робити ще раз, рекомендую Вам ознайомитись з правилами роботи на сайті.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України