Задайте вопрос юристу

842 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Трудовое право, 19 июня 2024, вопрос №112948

Посадові обов'язки і час праці

Доброго дня! Працюю заступником директора з навчальної роботи в школі лише3,5 місяці на 1 ставку +9 годин іноземної мови в початковій школі. За наказом про розподіл посадові обов'язки я є черговим адміністратором в понеділок і другу суботу місяця. За домовленістю кожен заступгик оголошує повітряну тривогу протягом дня свого чергування. Ще є розподіл по тижням, коли кожен із заступників заповнює таблицю щодо перебування в укритті незалежно від часу доби, але без оголошувння тривоги. Відповідно я оголошую повітряну тривогу по понеділкам і суботам, і заповнюю таблицю впродовж тижня. Сьогодні середа я після завершення свого робочого дня пішла додому як мені дзвонить інший заступник з притензіямт, що я сьогодні (в середу) не оголосила повітряну тривогу, хоча я не є черговим адміністраторм в цей день. Я їй пояснюю, але людина не чує. Вона стверджує, зо я маю цілий тиждень оголошувати тривоги, але жодного документу щодо цього питання я не підписувла. І подібних умов ніхто не обговорював. Підкажіть, будь ласка, які мої дії в даній ситуації. Буду дуже вдячна.

Ответы юристов (1)

    Юрій
    Юрій 8 дней назад

    Юрист, г. Киев, 6 лет опыта

    Якщо до кола трудових обов'язків не входить оповіщення про повітряну тривогу, то претензія необґрунтована. Вона також є необґрунтованою, якщо додатковими обов'язками Ви зобов'язані здійснювати вищезазначене оповіщення в інші дні, ніж той, про який зазначила заступниця.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України