Задайте вопрос юристу

854 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Гражданство, 23 июля 2024, вопрос №116194

Проблема в позовній заяві про розірвання шлюбу

Добрий день,
прошу вашої консультації з приводу ситуації, яка виникла у зв'язку з поданою мною позовною заявою про розірвання шлюбу. Я отримала відповідь від суду такого змісту:

"Так, відповідно до абзацу 2 частини 1 статті 177 ЦПК України у разі подання до суду позовної заяви та документів, що додаються до неї в електронній формі, позивач зобов’язаний додати до позовної заяви доказ надсилання листом з описом вкладення іншим учасникам справи копій поданих до суду документів.

Разом з цим, позивач, подаючи позов через систему «Електронний суд», не долучив до матеріалів позовної заяви доказ надсилання листом з описом вкладення відповідачу копій поданих до суду документів."

В цілому, я розумію причину: в тексті заяви не було згадано, що копії поданих документів будуть надіслані відповідачу і в додатках не була вказана потрібна кількість копій вкладень, тобто 2 (мені та відповідачу). Будь ласка, підкажіть, які дії мені потрібно діяти, якщо заява була відправлена в електронному вигляді через Електроний суд. на виправлення ще декілька днів. Але в якому вигляді їй відповідати я не знаю.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України