Задайте вопрос юристу

856 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Недвижимость, 24 августа 2024, вопрос №118216

Стукіт з підвального приміщення, який заважає спокійному проживанню в квартирі.

Доброго дня.
Я проживаю у багатоквартирному будинку. Ми переїхали сюди майже чотири роки тому. До цього часу, в цій квартирі ніхто не жив. Я проживаю на першому поверсі, у останньому під'їзді. Коли ми сюди переїхала, то я дізналась, що під моєю квартирою облаштував хтось собі спортзал. Ну, спортзалом це вони це називають. На ділі в підвальне приміщення, таке, яким воно і є, просто занесли тренажери.
І як ви розумієте,ніякої шумоізоляції чи ще чогось там немає. Цілими днями мені приходиться слухати стукіт заліза, розмови, сміх. Тобто це безперервний шум. Дитину вдень положити спати навіть тепер і не пробую, бо у любий момент знову прийдуть у підвал, і дитину розбудить шум. Це все заважає моєму нормальному проживанню в квартирі.
На те, щоб викликати поліцію, чоловік говорить, що і так нічого це не дасть. Бо каже, що то двадцять років тому міська рада їм дала то приміщення. Тоді було модним щоб влада сприяла розвитку молоді. На той час цей будинок тільки добудували, і в ньому майже ніхто не жив. Але тепер, коли пройшло стільки років, і вже проживають люди в квартирі зверху. Я думаю, що вони не мають права і далі знаходитись в підвалі. Адже це, як заважає моєму комфорту безперервним шумом. Так і в плані підвалу, як такого. В трьох інших під'їздах люди, як жителі всіх інших багатоповерхівок у місті, мають кладову в підвалі, де тримають консервації, велосипеди, тощо. Мене в такій можливості получається обмежели.
Хочу запитати що з цим можна зробити?


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України

Новое в блогах Юристи.UA

Советы юристов 16 0 10 сент. 2024
Советы юристов 27 0 9 сент. 2024
Советы юристов 101 0 7 сент. 2024