Задайте вопрос юристу

856 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Армия и мобилизация, 06 сентября 2024, вопрос №118932

Чи можна отримати відстрочку по аспірантурі, якщо я в процесі навчання на другій магістратурі?

У 2020 році завершив навчання на бакалавраті географія, у 2022 році завершив навчання на магістратурі географія. На даний момент в мене в процесі друга магістратура за спеціальністю психологія. В цьому році на основі завершеної магістратури по географії я вступаю на аспірантуру з географії. Чи можна так зробити і чи не буде помилки в довідці з бази ЄДБО для ТЦК для отримання відстрочки?

Ответы юристов (2)

    Дерій Владислав Олегович

    Доброго дня!

    Якщо Вас зарахують до аспірантури на денну форму навчання - Ви матимете право на відстрочку і в Довідці з ЄДЕБО буде вказано, що Ви не порушуєте послідовність здобуття освіти.

    На даний час, поки Ви навчаєтесь на другій магістратурі - Ви не маєте права на відстрочку.

    З повагою, юрист Дерій В.О.!

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Дмитро!

    Ви матимете право на відстрочку, коли будете зараховані до аспірантури.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України

Новое в блогах Юристи.UA

Советы юристов 16 0 10 сент. 2024
Советы юристов 27 0 9 сент. 2024
Советы юристов 101 0 7 сент. 2024