Задайте вопрос юристу

856 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

16 сентября 2024, вопрос №119488

Відповідальність за запис на диктофон дитини

Справа така,дитина 7 років,хлопець підвергся фізичному насиллю в школі,а саме дівчіна вдарила ногою в пахову ділянку,ми ходіли це питаня вирішити з батьками ітд.
Але вони не визнають провини,тому мій чоловік,записав на диктофон ,мою похреснию яка розповідає що ця дівчінка дійсно ображае,травить ,спеціально,бьє.,та відправив цей запис батькам тої дівчіни яка робить булінг.
На що нас викликають до старостату завтра,на мого чоловіка наша ж кума(і нам смішно,але не дуже вже) буле писати заяву ло поліції.Мій чоловік вибачівся перед ними за те що записав без згоди батьків,але він захищає свою дитину .

Нас цікавить ,яка відповідальність ,і чі можна якось вирішити це питання в нашу користь?

Ответы юристов (3)

    Чутчев Олег Олексійович

    Вітаю, вибачте - багато інформації, проте не розумію - за що саме має бути у вашого чоловіка відповідальність? За запис? Це смішно. Беріть запис йдіть в управління освіти та поліцію - якщо є якісь питання. Запис - це дані, які містять інформацію по справі.

    Адвокат Евгений Александрович
    Адвокат Евгений Александрович 2 дня назад

    Адвокат, г. Киев, 31 год опыта

    Доброго дня.

    За це не передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

    Всього доброго.

    Босак Назар Орестович
    Босак Назар Орестович 2 дня назад

    Юрист, г. Львов, 9 лет опыта

    Доброго вечора. Ваш чоловік не мав права без згоди батьків його похресниці робити звукозапис його розмови з похресницею. Також він не мав права надсилати файл з аудіозаписом цієї розмови стороннім, тим більше розмови на кримінально-правову тематику.

    Доказ у вигляді аудіозапису, отриманий Вашим чоловіком, вважається недопустимим, тобто таким, якого використовувати для доказуванні в суді не можна, зокрема, через порушення порядку його фіксування.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України

Новое в блогах Юристи.UA

Советы юристов 16 0 10 сент. 2024
Советы юристов 27 0 9 сент. 2024
Советы юристов 101 0 7 сент. 2024