Задайте вопрос юристу

866 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Недвижимость, 17 октября 2024, вопрос №121334

Чи можна продати будинок без присутності колишнього чоловіка

Купляли будинок з чоловіком як були одружені. Оформлення було на мене, чоловік писав відмову. Потім розлучилися чоловік не захотів ділити майно і так лишилося без розділу майна. Чи можу я продати будинок без його присутності, так як він не заперечує і на даний час знаходиться на службі?

Ответы юристов (1)

    Пономаренко Олена
    Пономаренко Олена 19 часов назад

    Адвокат, г. Чернигов, 5 лет опыта

    Доброго дня.Якщо чоловік писав, що будинок куплений за Ваші особисті кошти, то від нього точно нічого не треба.Так само якщо після розлучення пройшло 3 роки і більше, то строк на поділ майна вийшов і віін також не має відношення до будинку.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України