Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Трудовое право, 16 марта 2020, вопрос №13640

Не виплата зарплати за лютий у зв'язку з карантином

Добрий день. Я працюю у кінотеатрі, контролером квитків. Мав намір звільнитися в кінці березня,але ввели карантин і кінотеатр тимчасово закрили, за попередньою інформацією до 3 квітня.
Першу частину зарплати,за лютий,я отримав 11 березня. І сьогодні, через повідомлення про нові заходи у місті,у зв'язку з пандемією, я звернувся до адміністратора з питанням щодо виплати другої частини зарплати ( виплачують тричі на місяць). І вона відповіла,що зарплати я не отримаю аж допоки не відчинять кінотеатр і він не заробить гроші для виплати зп. Мене це обурило і я відповів,що це не моя проблема,адже це мої гроші і підприємство зобов'язане їх мені виплатити. На що я не отримав ніякої адекватної відповіді. Після чого звернувся вже до директора і він відповів,що форс мажор не дає можливісті виконати підприємству свої обов'язки.
Мені більш ніж здається що тут прямо порушені мої права. Прошу допомогти з цим питанням.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України