Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Гражданство, 07 мая 2020, вопрос №18959

Реєстрація дитини після народження

Доброго дня вам! Мене звуть Аліна.Звертаюсь до вас с питанням,так як незнаю,як його вирішити. Буду вдячна якщо ви мені надасте відповідь.

Я народила дитину і хочу її зареєструвати.Мій чоловік не є громадяном України. Він тимчасово проживае по пропискі. Нам надали список документів які треба принести,там значиться,що потрібен нотаріальний перевод паспорта,який ми і зробили,на що, нам відповіли що потрібно перевод кожної сторінки паспорта,але на всіх сторінках які е,там лише печатки таможні коли заїжджав або виїжджав.скажіть будь ласка,це означае що і їх потрібно нотаріально завіряти і переводити?

Ответы юристов (1)

    Костюк Любовь Тарасовна

    Нотаріальний переклад паспорта передбачає:

    Переклад першої основної і відповідних додаткових сторінок паспорта, що містять відомості про особу, з подальшим засвідченням підпису перекладача на перекладі. При цьому справжність копії власне документа не засвідчується.

    Нотаріальна копія паспорта передбачає:

    Засвідчення справжності копії паспорта як документа. При цьому, згідно з нашим законодавством, нотаріус зобов’язаний зробити копії з усіх сторінок паспорта, включаючи і незаповнені сторінки, зшити всі сторінки паспорта в один документ, пронумерувати і скріпити своїм підписом і печаткою. При цьому на першій сторінці ксерокопії стоятиме штамп КОПІЯ.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України