Задайте вопрос юристу

827 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Наследство, 02 июня 2020, вопрос №21021

Дарування на руках ( онука), є ще заповіт на дітей!

Доброго дня.
У мене на руках дарування На хату . Від діда у 2008 році . Дід помер 15.01.2020 році. Хата ще не переоформленна на мене. У діда є ще дві дитини . На них написано заповіт .
Як діяти у цій ситуації !?

Ответы юристов (1)

    Нешик Татьяна
    Общаться в чате Нешик Татьяна 3 года назад

    Адвокат, г. Киев, 23 года опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    доброго дня. Якщо у вас на руках дарування, то хата не можу бути не переоформлена на вас. Бо договір дарування передбачає перехід права власності ще у 2008 році. Мабуть ви помиляєтесь и переплутали дарування з чимось ще. Напишіть конкретніше як називається документ , який у вас на руках.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України