Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Гражданское право, 22 июня 2020, вопрос №22540

Угроза интернет магазина судом

Угроза интернет магазина судом и заявлением в нац полицию
Здравствуйте.
Может ли интернет магазин может подать в суд за отказ от посылки (БАД).
Звонят и пишут и угрожают.
Говорят, что был устный договор и запись телефонного звонка. Но ни квитанции ни чека на товар нет.
Я им сообщила об отказе и на почте посылку не осматривала.
Вот их последнее сообщения:
Повідомляємо Вас, що через 24 години юридичний відділ компанії ТОВ «Центр здоров'я сім'ї» направить документи в порядку ст. 205 «Форма угоди усного договору», п. 1 ст. 689 «Обов'язки покупця» ЦК України, для отримання судового рішення про стягнення з Вас оплати за відправлене замовлення вартість якого 1200грн і суми за його зберігання у відділенні пошти.
Последнее сообщение сегодня----Шановний клієнт, ваша справа та запис розмови будуть передані в Управління Нац.Поліціі, згідно зі ст 192 ККУ ч1, в зв'язку з нанесенням матеріальних збитків компанії.
Шановний(на), у разі невиконання з Вашого боку умов укладеного усного договору, нам доведеться подати Ваші дані у виконавчу службу. Для уникнення судового розгляду просимо Вас врегулювати питання у строк до 24 годин.
Это длится на протяжении месяца.
Ходила на почту, там подтвердили мой отказ от посылки и я ее не осмаривала. Почему они ее до сих пор спустя месяц не решили вернуть непонятно.
Но звонки и сообщения с вот такими угрозами уже месяц.
Есть ли у меня повод для беспокойства? Ведь если я в тот же день отказалась от посылки и не имею ни чека ни квитанции.
Спасибо.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України