Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Нерухомість, 25 червня 2020, питання №22906

Продаж квартири для дитини з інвалідністю

Добрий день.
Продаєм квартиру. Звернувся клієнт, який говорить що купує квартиру для дитини з інвалідністю. Гроші на покупку нараховані на рахунок, але поеупку потрібно здійснити по перерахунку коштів на картку продавця. Але до цього повина приїхати комісія і оформити договір куплі продажі. Чи можливо таке? Чи це якась шахрайська схема?

Відповіді юристів (1)

    Десятник  Володимир  Олексійович
    Десятник Володимир Олексійович 3 роки тому

    Адвокат, м. Київ, 50 років досвіду

    Чи можливо таке? Чи це якась шахрайська схема?

    Договір має посвідчити нотаріус, який перевірить правоздатність та дієздатність покупця. У разі не отримання коштів на рахунок, не передасте квартиру, окрім цього, в договорі можете передбачити завдаток для забезпечення його виконання.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України