Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Финансовое право, 27 июня 2020, вопрос №23009

Как решить кредитный спор с приват банком?

Здравствуйте я житель оккупированной части Донбасса у меня есть кредит в привате и как оказалось все это время насчитывалось пеня не звонков не писем никаких уведомлений я не получал о просрочке и теперь эта сумма с 2000грн выросла в миллион что делать????

Ответы юристов (1)

    Левченко Ксенія Сергіївна

    Доброго дня. Перш за все потрібно писати звернення до банку та отримати всі необхідні документи по кредиту.Згідно Закону України “Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції” від 02.09.2014 № 1669-VII було введено мораторій (заборону) нарахування пені та/або штрафів на основну суму заборгованості громадянам України, які зареєстровані та постійно проживають або переселилися у період з 14 квітня 2014 року з населених пунктів, визначених у затвердженому Кабінетом Міністрів України переліку, де проводилася антитерористична операція. Потім все це потрібно оскаржувати у суді. Звертайтесь через профіль.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України