Задайте вопрос юристу

828 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Финансовое право, 28 июня 2020, вопрос №23057

Арешт рахунку по зарплаті

Арештовано рахунок на зарплату що робити і як діяти Приватний виконавець Дорошкевич бе попередження наклала арешт сама знаходиться в м.Київ арешт в Полтавській обл.

Ответы юристов (1)

    Костюк Любовь Тарасовна
    Общаться в чате Костюк Любовь Тарасовна 3 года назад

    Адвокат, г. Киев, 24 года опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    доброгот дня, Відома особа. В мене по ній 4 справи одночасно йде. Грубо порушує закон, документи по провадженню не висилає, боротися тільки в судовому порядку можна. Для початку всеодно треба до неї звертатися з заявою про направлення документів ВП, після цього аналізувати їх, і оскаржувати в судовому порядку. Срок оскарження 10 днів. Необхідна допомога, звертайтесь.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України