Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Медицинское право, 30 июня 2020, вопрос №23201

Чи може головний лікар без причини заставити писати на свій рахунок?

Доброго дня! Дуже прошу допомогти в такому питанні, Чи має право головний лікар заставляти писати на свій рахунок? Розповідаю все! Ми були на карантині по Covid получивши тести всі негативні і отримавши допуск до роботи ми хотіли вже працювати як наш головний лікар поставив нам умову щоб ми за один день набрали повне відділення дітей,це 20, з ПЛР тестами. Це не можливо, за один день ,на протязі тижня звичайно можна ! Але Головний лікар сказав щоб в такому разі ми писали на свій рахунок і чекали доки назбираємо 20 дітей??? А за що жити??? Що нам робити???

Ответы юристов (1)

    Савченко Олександр
    Савченко Олександр 3 года назад

    Юрист, г. Чернигов, 9 лет опыта

    Общаться в чате

    Добрий день!

    Дії головного лікаря - незаконні.

    Не пишіть ніяких заяв.

    У разі недопуску до роботи подавайте на неї скаргу до теритоіального управління Держпраці України, а також до місцевої ради (засновник закладу) та місцевої держадміністрації (орган управління закладу).

    Так як своїми діями головний лікар порушує не лише чинне законодавство України, але й положення Статуту та умови контракту, який вона уклала з держадміністрацією.

    Всього доброго!

    Успіхів Вам!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України