Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Семейное право, 22 июля 2020, вопрос №24921

Добрий день. Хочу подати позов на аліменти. З чоловіком не розведені, маємо двоє дітей, 1 і 3 роки. Я наразі в декреті. Чоловік офіційно не працює, але працює! В заяві хочу , щоб сума аліментів на 2 дітей і на мене, так , як я в декреті була 8 тис. Яка має бути ціна позову?

В позові на аліменти вказую суму аліментів 8 тис. На 2 дітей 1 і 3 роки. І на мене , як не працюючу , наразі я в декреті. А яка має бути ціна позову!
Чоловік працює, але не офіційно

Ответы юристов (2)

    Кирюшин Артем Андреевич

    >>В позові на аліменти вказую суму аліментів 8 тис. На 2 дітей 1 і 3 роки. І на мене , як не працюючу , наразі я в декреті. А яка має бути ціна позову!

    Чоловік працює, але не офіційно

    По данной категории дел понятия цена иска не существует.

    Обращайтесь, проконсультирую детальнее.

    Федченко Виталий Васильевич

    Доброго дня,

    Відповідно до вимог пункту 3 ч. 1 ст. 176 ЦПК України - Ціна позову визначається: у позовах про стягнення аліментів - сукупністю всіх виплат, але не більше ніж за шість місяців.

    тобто, якщо Ви у позовній заяві просите суд стягнути на Вашу користь 8000 гривень на місяць, то ціна позову буде становити 48 000, 00 грн.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України