Задайте вопрос юристу

827 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Гражданство, 09 сентября 2020, вопрос №28447

Как получить гражданство?

Здравствуйте у меня такой вопрос я живу в лнр я потерял паспорт гражданина Украины и хочу его восстановить если я возьму копию утерянного паспорта свидетельство о рождении индификацыоный код и приеду на границу меня пропустят или нет или что мне делать в этой ситуации

Ответы юристов (1)

    Пользователь не активен
    Общаться в чате Пользователь не активен 3 года назад

    Адвокат, 5 лет опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации
    Добрый вечер ! В вашем случае могу предложить такой алгоритм действий : в вышеуказанной вами области пребывания , вам по логике вещей ближе всего находится г. Ростов на Дону . Так же вы свободно можете пересекать границы РФ. Обратиться в консульство Украины в Ростове .

    Вхід до приміщення Генерального консульства для отримання консульських послуг здійснюється:

    1) за попереднім записом з наступних питань:

    - паспортні питання (оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, консульський облік),

    - громадянства,

    - вчинення нотаріальних дій, питаннях РАГСу, витребування документів.

    Запис здійснюється в електронній черзі на сайті Генконсульства: https://e-russia.mfa.gov.ua/

    УВАГА! Просимо дотримуватись вимог до реєстрації в електронній черзі та здійснювати запис лише на консульську послугу, яку необхідно отримати.

    2) без попереднього запису у порядку черги з наступних питань:

    - оформлення Посвідчення особи на повернення в Україну.!!!

    Зазначений документ оформлюється на ім’я громадянина України, який під час перебування за межами України втратив (загубив, пошкодив) документ, що посвідчує його особу, підтверджує громадянство та дає право на в’їзд (повернення) в Україну. З переліком необхідних документів для оформлення Посвідчення особи на повернення в Україну можна ознайомитись на сайті Генконсульства:

    https://russia.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/perelik-konsulskih-dij/posvidchennya-osobi-na-povernennya-v-ukrayinu


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України