Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Для бизнеса, 22 сентября 2020, вопрос №29343

Договір між ФОП та фіз. особою

Який договір можна заключити з ФОП для ведення бізнесу (кафе). Я фіз. особа профінансував відкриття, заплатив аренду приміщення, але не фігурую в документах ніяк, бо договір аренди підписано з ФОП, так як приміщення надається під комерційну діяльність.

Ответы юристов (1)

    Марусяк Андрій Романович

    Доброго дня! аби не було податкових проблем і жодних слів про інвестиції, вам необхідно заключити договір позики. Письмово. Звертайтесь через профіль, маю безпечні зразки договорів позики та розписок.

    Інші договори не вигідні, оскільки можливе податкове навантаження. У цих договорах вигідно бути ФОПами всім сторонам.

    договір про спільну діяльність Стаття 1130. Договір про спільну діяльність

    1. За договором про спільну діяльність сторони (учасники) зобов'язуються спільно діяти без створення юридичної особи для досягнення певної мети, що не суперечить законові.

    2. Спільна діяльність може здійснюватися на основі об'єднання вкладів учасників (просте товариство) або без об'єднання вкладів учасників.

    просте товариство Стаття 1132. Договір простого товариства

    1. За договором простого товариства сторони (учасники) беруть зобов'язання об'єднати свої вклади та спільно діяти з метою одержання прибутку або досягнення іншої мети.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України