Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Уголовное право, 25 сентября 2020, вопрос №29601

Як подати клопотання про допит нової людини під час розгляду скарги на ухвалу слідчого судді щодо відмови у скасуванні постанови про закриття крим. провадження вже в апел. інстанції

Крим. провадження по 190 та 358 КК України з 2004 року...йдеться про рейдерство в родинному будинковолодінні сім ї Троценків. В результаті власника 4/5 частин позбавляють майна шляхом зміни реєстрації 4/5 на набір приміщень в житловому будинку по вул. О. Теліги. Судові спори з 2003 року. Фактично судовими рішеннями узаконюють всі фальшування документів. Поділу і виділу не було. Прохідна кімната в 3-х кімн. будинку стала окремим об єктом нерухомості і садибним житловим будинком як і сарай будинковолодіння став садибним житловим будинком 6а. Мета заволодіти земельною ділянкою для будівництва мабуть багатоповерхівки.

Ответы юристов (1)

    Адвокат Евгений Александрович

    Добрий вечір!

    Як правило такі клопотання подаються разом з апеляційною скаргою.

    Кримінально-процесуальний кодекс України 2012Стаття 396. Вимоги до апеляційної скарги 1. Апеляційна скарга подається в письмовій формі. 2. В апеляційній скарзі зазначаються:1) найменування суду апеляційної інстанції;2) прізвище, ім’я та по батькові (найменування), місце проживання (перебування) особи, яка подає апеляційну скаргу, а також номер засобу зв’язку, адреса електронної пошти, якщо такі є;3) судове рішення, яке оскаржується, і назва суду, який його ухвалив;4) вимоги особи, яка подає апеляційну скаргу, та їх обґрунтування із зазначенням того, у чому полягає незаконність чи необґрунтованість судового рішення;5) клопотання особи, яка подає апеляційну скаргу, про дослідження доказів;6) перелік матеріалів, які додаються. 3. Якщо особа не бажає брати участь у апеляційному розгляді, вона зазначає це в апеляційній скарзі.

    4.Якщо в апеляційній скарзі зазначаються обставини, які не були досліджені в суді першої інстанції, або докази, які не подавалися суду першої інстанції, то в ній зазначаються причини цього.

    5. Апеляційна скарга підписується особою, яка її подає. Якщо апеляційну скаргу подає захисник, представник потерпілого, то до неї додаються оформлені належним чином документи, що підтверджують його повноваження відповідно до вимог цього Кодексу. 6. До апеляційної скарги та доданих до неї письмових матеріалів надаються копії в кількості, необхідній для їх надіслання сторонам кримінального провадження та іншим учасникам судового провадження, інтересів яких стосується апеляційна скарга. Цей обов’язок не поширюється на обвинуваченого, який перебуває під домашнім арештом або тримається під вартою.

    Стаття 306. Порядок розгляду скарг на рішення, дії чи бездіяльність слідчого чи прокурора під час досудового розслідування

    1. Скарги на рішення, дії чи бездіяльність слідчого чи прокурора розглядаються слідчим суддею місцевого суду згідно з правилами судового розгляду, передбаченими статтями 318-380 цього Кодексу, з урахуванням положень цієї глави.

    Стаття 350. Розгляд судом клопотань учасників судового провадження

    1. Клопотання учасників судового провадження розглядаються судом після того, як буде заслухана думка щодо них інших учасників судового провадження, про що постановляється ухвала. Відмова в задоволенні клопотання не перешкоджає його повторному заявленню з інших підстав.

    Треба допомога звертайтеся особисто через Звернутися.

    Всього доброго!

    Успіхів Вам!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України