Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Банковское право, 07 октября 2020, вопрос №30399

Как погасить тело кредита без сумасшедших процентов?

Здравствуйте! У меня к Вам вопрос. Мой сын без моего ведома нахватал кредитов, которые пролонгированы и каждый день там сумасшедшие проценты считаются. Общая сумма долга составляла на 06.10.20г. 83000,00грн. До сих пор не могу отойти от шока. Каждый день сумма увеличивается. Вчера, 06.10.20 я одолжила 53500,00грн. и мы их раскидали на давние кредиты, остались такие как :Манивэо, Кредит плюс, Сисилоун, Kf.ua, Кредитбокс, Алекскредит, ,Качай гроши, и Майвалет. Сумма тела всего по всем этим компаниям составляет 26396,00грн. а с процентами я сегодня 07.10.20 должна уже около 33000,00грн. Помогите решить эту проблему, как можно закрыть тело и не платить проценты. Мы писали заявление им всем о том, что он призывного возраста, не работает, но от них естественно ни какой реакции. Как нам быть, помогите пожалуйста!

Ответы юристов (1)

    Змисла Марта
    Змисла Марта 3 года назад

    Юрист, г. Львов, 5 лет опыта

    Доброго дня.

    Варто вказати, що позичальник, який уклав кредитний договір та підсав такий договір, незалежно від того чи в електронній чи паперовій формі зобов'язаний виконувати його умови, оскільки своїм підписом надав згоду на такі умови договору.

    Я зараз надаю правову допомогу одній жінці, яка також взяла кредити в різноманітних фінансових установих, в результаті чого виросли великі суми процентів за користування кредитом. Водночас з аналізу її виписки з платіжної картки вбачається відсутність перерахунь коштів від фінансової установи. Відтак я подала від її імені позов про визнання договору неукладеним у зв'язку з тим, що кошти на рахунок позичальника не надійшли.

    Відтак в наведеній категорії справ є лише два варіанти вирішення наведеної ситуації, а саме подавати позов в суд про визнання договору неукладеним або недійсним залежно від фактичних обставин справи та умов договору.

    Для отримання детальнішої консультації, звертайтесь через особистий профіль.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України