Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Налоговое право, 09 октября 2020, вопрос №30576

Кримінальне впровадження виклик як свідка

Доброго дня! Таке питання. Рідну людину викликають на допит в кримінальному впровадженні як свідка. Вже викликали 3 рази з 2016 року але питання ніяк не вирішилося. Ситуація така, на дівчину незаконно відкрито багато фірм. Вона розказує, що можливо давно ще підписувала якийсь журнал в нотаріуса. Вона там значиться, як керівник. Що потрібно робити в цьому випадку, щоб закрити це питання?

Ответы юристов (2)

    Дмитрий
    Дмитрий 3 года назад

    Адвокат, г. Киев, 12 лет опыта

    Общаться в чате

    Треба іти до слідчого і рощказувати, що Вона нічого не знає і є підставною особою. З собою брати адвоката, бо вона може з простого допиту перетвориться на підозрюваного.

    Якщо у неї є контакти з тими, хто її просив на себе щось реєструвати то треба з ними сісти і проговорити стратегію захисту. І тут теж треба присутність адвоката.

    Адвокат Евгений Александрович

    Добрий вечір!

    Перед тим, як йти до слідчого податкової міліції, треба проконсультуватися з адвокатом, виробити стратегіб захисту.

    Потім йти разом з адвокатом до слідчого податкової міліції.

    Треба допомога звертайтеся індивідуально через Звернутися.

    Всього доброго!

    Успіхів Вам!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України