Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Цивільне право, 29 жовтня 2020, питання №31815

Як довести, що ім'я в свідоцтві про народження (Велюська) і в паспорті (Валентина) належить одній людині?

У свідоцтві про народження моєї матері зазначено ім'я Велюська, а в моему свідоцтві про народження зазначено ім' я моєї матері Валентина.
Як довести що то одна Людина?

Відповіді юристів (4)

    Дмитрий
    Дмитрий 3 роки тому

    Адвокат, м. Київ, 12 років досвіду

    Вам треба залишити щось одне і писати і в паспорті і в свідоцтві однакове імя. Наприклад ви у свідоцтві залишаєте "Велюська" тоді Вам треба паспорт замінити. У такій ситуації потрібно звернутися до органу, який видав паспорт, а саме, до територіального підрозділу Державної міграційної служби або у ЦНАП. У письмовій формі подати заяву, описавши проблему та вказуючи вимогу виправити помилку, допущену співробітниками даної установи (написати, що "Валентина" це помилка).

    Жупинский Николай Андреевич
    Жупинский Николай Андреевич 3 роки тому

    Адвокат, м. Харків, 25 років досвіду

    свідоцтві про народження моєї матері зазначено ім'я Велюська, а в моему свідоцтві про народження зазначено ім' я моєї матері Валентина.

    Як довести що то одна Людина?

    Якщо за паспортом Ваша мама Валентина і так вона у записана в Вашому свідоцтві про народження, то не бачу проблеми в тому, що у її свідоцтві про народження записано імя Велюська. Ця розбіжність може вплинути тільки на спадкування Вами після її батьків, коли буде потрібно доказати родинні зв'язки. У будь якому випадку Ви маєте можливість при виконанні питань звернутись до суду з заявою про встановлення факту родинних відносин з матір'ю чи її батьками, якщо таке питання постане.

    Люжмила Клієнт 3 роки тому

    Мене цікавить встановлення факту родинних відносин з Велською -

    Які потрібно документы і алгоритм доведення у суді.

    Дякую.

    Костромина Виктория
    Костромина Виктория 3 роки тому

    Адвокат, м. Київ, 19 років досвіду

    У свідоцтві про народження моєї матері зазначено ім'я Велюська, а в моему свідоцтві про народження зазначено ім' я моєї матері Валентина. Як довести що то одна Людина?

    нужна детальная консультация или помощь в подготовке документов ( заявы, иски т .п.) - обращайтесь через сайт, с ув Виктория Костромина


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України