Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Недвижимость, 28 ноября 2020, вопрос №33936

Имею ли я право на постройку?

Здравствуйте! Помогите пожалуйста. Чуть более 2 лет купили дом с участком. На участке находится ангар, его в плане построек нет. Там находится разный хлам предыдущих хозяев, в том числе дрова. Мы стали пользоваться дровами и тут приехала предыдущая хозяйка и заявила права на этот ангар (он находится на приватизированном участке, который мы купили) Какие мои действия? Считаю что имею право собственности, или нет?


Ответы юристов (1)

    Босак Назар Орестович

    Доброго вечора. В юридичній практиці купівля земельної ділянки без вказання в якості предмета договору купівлі-продажу і будівлі, розташованої на цій ділянці, не обов'язково тягне за собою право власності на цю будівлю. Тобто на практиці не завжди власник будинку є власником ділянки під ним і навпаки.

    Можливо, в попередньої власниці ділянки є документи на право власності на цей ангар. Тому вона і може називати себе його власником.

    Можете звертатись до мене для надання платних юридичних послуг з цього питання. Я можу відстоювати Ваші права на цей ангар.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України