Задайте вопрос юристу

829 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Трудовое право, 20 января 2021, вопрос №36589

Причини для звільнення за бажанням працівника

Причини для звільнення за бажанням працівника. 38-й статті трудового кодексу України написано що можуть бути інші поважні підстави для припинення трудового договору окрім тих що там прописані. Які це можуть причини окрім тих що там написано?

Ответы юристов (1)

    Руденко Дмитро Вадимович

    Доброго дня!

    Якщо Ви за власним бажанням подаєте заяву за 2 тижні до звільнення, для роботодавця не потрібно пояснювати, у письмовій заяві, з якої причини Ви звільнюєтесь. Це Ваше право в будь-який час звільнитися попередивши про це роботодавця.

    З повагою, Дмитро Руденко.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України