Задайте вопрос юристу

829 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Семейное право, 25 января 2021, вопрос №36944

Как подать на развод при отсутствии в стране мужа,есть несовершеннолетние дети?

Хочу развестись с мужем,но сейчас он находиться за границей,и у нас есть несовершеннолетния дочь,как можна без него получить развод?

Ответы юристов (2)

    Жупинский Николай Андреевич

    Хочу развестись с мужем,но сейчас он находиться за границей,и у нас есть несовершеннолетния дочь,как можна без него получить развод?

    Вам необходимо обратиться в суд с иском о расторжении брака. Иск можно подать в суд по месту своей регистрации так как у Вас есть несовершеннолетний ребенок. Если нужна помощь в составлении документов , обращайтесь.

    Тарасюк Віктор  Анатолійович

    Доброго вечора! Є кілька способів вирішення проблеми з розлученням. Всі способи вирішуються тільки через суд, за місцем Вашої реєстрації.

    1. Якщо батько не заперечує проти розлучення, та проти того щоб донька проживала з вами. Він повинен звернутись до консульскої установи Украиїни за кордоном, де засвідчить свою згоду на розлучення, та бажано, щоб він вказав, що просить розглянути судову справу про розлучення без його участі і не заперечує проти розлучення та проживання доньки з Вами.

    2. Якщо батько проти розлучення, або не знає про Ваше бажання розлучитись. Цей спосіб напрацьований багаторічною практикою, спрацьовую 100%. Якщо зацікавить, повідомлю на Вашим бажанням в телефонному режимі. Контакти в профілі.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України