Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Автомобільне право, 16 лютого 2021, питання №38123

чи виплатить страхова ремонт фури якщо попали в аварію?

Чоловік попав у аварію ,знесло з дороги дуже був сніг!(фура)чи страховка виплатить ремонт?Чи будуть вимагати щоб чоловік оплачував ремонт?

Відповіді юристів (1)

    Марусяк Андрій Романович
    Марусяк Андрій Романович 3 роки тому

    Адвокат, м. Харків, 7 років досвіду

    Доброго дня! на це питання не відповісти так чи ні( вам треба звернутись до юриста із документами за місцем роботи чоловіка. Не зволікайте, є строки підготовки документів для страхової.

    За загальним правилом, ваш чоловік працівник і якщо він не порушив ПДР і не був у стані сп'яніння, то він нічого не винен роботодавцю. Це або втрата власника фури (роботодавця) або компенсація від страхової.

    Щасти вам! не пожалійте 500 грн на консультацію, аби потім не вийшло дорожче, такі спори залежать від добросовісності роботодвця.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України