Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Гражданское право, 15 июня 2021, вопрос №43712

Виселення з гуртожитку

Добрий день.
Я закінчую навчання в університеті Львова і мені потрібно виписатися з гуртожитку. Але я живу в іншому місті , чи можу я виписатися з гуртожитку в моєму місті в ЦНАП? І чи можу я бути без прописки два тижні, так як власник квартири де я маю бути прописана, приїде в кінці червня?

Ответы юристов (1)

    Городечна Маряна Іванівна

    Для того, щоб виписатись з гуртожитку, потрібно подавати заяву в ЦНАП за місцем реєстрації (тобто у Львові). Але ви можете звернутись у ЦНАП свого міста і подати заяву про реєстрацію місця проживання (у новій квартирі), таким чином попередня реєстрація в гуртожитку буде знята.

    Якщо ви у своєму місті подасте заяву про зняття з реєстрації у гуртожитку, Вам відмовлять.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України