Задайте вопрос юристу

827 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Финансовое право, 17 июня 2021, вопрос №43810

Виконавчий напис нотаріуса як його оскаржити

Доброго дня, яким чином оскаржити виконавчий напис нотаріуса Номер ВП: 65826751 Пономаренко Артем Олегович 16.03.1998, скільки це коштує і наскільки довгий процес? Рахунки були заблоковані без попередження, позику брав в мікрокредитах більше 3-х років тому.

Ответы юристов (1)

    Костюк Любовь Тарасовна
    Общаться в чате Костюк Любовь Тарасовна 2 года назад

    Адвокат, г. Киев, 24 года опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    Доброго дня, при відкритті виконавчого провадження виконавець відразу блокує рахунки боржника, повідомлять вас про такі дії ніхто не буде. Якщо арешт накладений на соціальні виплати можна написати заяву виконавцю, він зобовязаний його зняти. Але вам потрібно оскаржити виконавчий напис, оскільки правових підстав у МФО для винесення виконавчого напису немає, тим більш що пройшло більше 3-х років. Але зважаючи на завантаження судів, цей позов може бути розглядатися від 3 до 4 місяців, може в вашому регіоні не велика завантаженість , то буде швидше. Але при подачі позову можна подати заяву про забезпечення та призупинити стягнення. Треба повність аналізувати всі обставини вашої справи, маю великий досвід в цьому питанні, те що скасують цей напис - 100%.

    В разі потреби звертайтесь через профіль.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України