Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Трудовое право, 02 сентября 2021, вопрос №48140

На підставі якого документу директор ІРЦ має право працювати на 0,5 ставки психологом за сумісництвом (всього на 1,5 ставки в установі, де займає посаду директора)?

Мене, директора ІРЦ, відмовляються брати на посаду психолога на 0,5 ставки( в заклад, в якому я займаю посаду директора) , аргументуючи відмову тим, що "коли ви будете відпрацьовувати години на 1,5 ставки?".

Ответы юристов (1)

    Кайдашов Виталий Сергеевич
    Кайдашов Виталий Сергеевич 2 года назад

    Адвокат, г. Харьков, 15 лет опыта

    Відповідно до п. 4 Положення 43 керівники державних установ, підприємств, організацій, не мають працювати за сумісництвом (за винятком наукової, викладацької, медичної і творчої діяльності).

    Тобто, директор ірц має право працювати за сумісництвом практичним психологом. При цьому тривалість роботи не може перевищувати 4 години на день і повного робочого дня у вихідний день та повинен виконувати роботу у вільний від основної роботи час.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України