Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Семейное право, 17 ноября 2021, вопрос №51649

Як отримати дозвіл, щоб людина не підходила до мене?

Доброго вечора справа в тому, що мій колишній чоловік, ми в розводі. Я виховую нашого сина, аліменти від чоловіка не отримую, зараз працюю, і чоловік може приходити на роботу погрожувати і тому, подібне. Його всі бояться і за свідків в суд не підуть, камер відео спостереження в магазині нема. Поліція взялася за цю справу, це все йде до суду, я хочу отримати від нього розписку що він не буде підходити до мене ближче чім на (50м). Де я її маю отримати в поліції чи вже в суді?

Ответы юристов (1)

    Юсько Іван Михайлович

    Пані Оксана, доброго вечора!

    Скоріше за все Ви писали в поліцію заяву про домашнє насильство колишнього чоловіка. Питання в тому чи звертались Ви із заявою про отримання заборонного припису. Якщо так - то отримати його можна саме в поліції. Якщо ні через суд можете звернутись за обмежувальним приписом.

    У разі потреби додаткових консультацій - звертайтесь через мій особистий профіль.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України