Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Сімейне право, 11 січня 2022, питання №54270

Як написати позов до суду?

Доброго дня. Потрібна юридична допомога і написанні позову до суду про позбавлення батьківських прав колишнього чоловіка. Як юридично- правильно та чітко оформити та написати цей позов?

Відповіді юристів (3)

    Костюк Любовь Тарасовна
    Костюк Любовь Тарасовна 2 роки тому

    Адвокат, м. Київ, 24 роки досвіду

    Доброго дня, саме головне для такої категорії справ - це доказова база. Раджу вам звернутися до спеціаліста для підготовки документів до суду, самі навряд чи ви зможете їх підготовити.

    хххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

    Босак Назар Орестович
    Босак Назар Орестович 2 роки тому

    Юрист, м. Львів, 8 років досвіду

    Доброго вечора. Вам тощо також потрібно добре мотивувати свою позицію посиланнями на статті законодавчих актів.

    Ви можете звертатись до мене для надання додаткових правничих послуг з цього чи інших питань. Я можу, зокрема, написати для Вас текст позовної заяви.

    Костромина Виктория
    Костромина Виктория 2 роки тому

    Адвокат, м. Київ, 19 років досвіду

    Доброго дня. Потрібна юридична допомога і написанні позову до суду про позбавлення батьківських прав колишнього чоловіка. Як юридично- правильно та чітко оформити та написати цей позов?

    обращайтесь через сайт Или найдите мои контакты в НЕТе -

    проконсультирую и при необходимости подготовлю документы С уважением Виктория Костромина


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України