Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Трудовое право, 13 января 2022, вопрос №54397

Звільнення за переводом

Я працюю завучем в ДЮСШ з 2004 р., хочу перевестися в іншу ДЮСШ на туж саму посаду. Але в мене педагогічна освіта (початкова школа), а повинна бути педагогічна (Фізкультура і спорт). На момент прийнняття в 2004 році цієї освіти було достатньо, але після реформи освіти умови змінілися. Згідно Листа МінУкраїни у справах сім*ї , молоді та спорту від 09.10.09 р. № 51/12784, я маю право працювати на своїй посаді і далі. Але чому я не маю права перевестися на аналогічну посаду???

Ответы юристов (1)

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Доброго дня!

    Добре, що Ви маєте право працювати, однак на момент Вашого прийняття на роботу у 2004 році діяло інше законодавство.

    На мою суб'єктивну думку, якщо зараз Ви хочете переводитись, то відповідно потрібно буде застосовувати саме чинний Закон України "Про позашкільну освіту" і чинне ПОЛОЖЕННЯ про дитячо-юнацьку спортивну школу, затверджене постановою Кабінету Міністрів України від 05.11.2008 № 993.

    Як Ви самі знаєте, Положення вимагає наявність у заступника директора вищої освіти за спеціальністю фізична культура і спорт за ступенем “магістр”.

    Успіхів!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України