Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Трудовое право, 28 июля 2022, вопрос №70211

Не зрозуміло формулювання

Набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2022 р. № 168» від 7 липня 2022 р. № 793.

Змінами до постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2022 р. № 168 «Питання деяких виплат військовослужбовцям, особам рядового і начальницького складу, поліцейським та їх сім’ям під час дії воєнного стану», зокрема встановлено, що:

Читайте також: Додаткова винагорода працівникам системи виконання покарань в районах проведення воєнних дій – пропорційно часу проходження служби

1) додаткова винагорода виплачується в розмірі до 30000 гривень пропорційно в розрахунку на місяць
Не є зрозумілим формулювання-"пропорційно в розрахунку на місяць"

Ответы юристов (2)

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич год назад

    Адвокат, г. Николаев, 32 года опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня, Олександре!

    Що ж тут не ясного?!

    По перше, визначення "...в розрахунку на місяць пропорційно часу участі у таких діях та заходах." стосується винагороди у 1000 гривен:

    по-друге, його виплачують лише за конкретний час перебування в зоні бойових дій.

    Буде далі незрозуміло, тисніть кнопку "звернутись" біля мого профілю.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю, Олександре!

    Колега не зовсім доступно Вам пояснив. Спробую я.

    Достеменно не відомо, що мається на увазі під таким формулюванням. Однак МВС коментує це так, що "запроваджено норму виплати до 30 тис. гривень пропорційно часу служби в розрахунку на місяць, а також залежно від місця несення служби та району ведення бойових дій."

    Всього доброго! Для більш детальної консультації звертайтесь індивідуально, натиснувши зелену кнопку «Звернутися»!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України