Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Семейное право, 06 августа 2022, вопрос №70765

Аліменти та їх сплата

Допоможіть розібратися, колишня дружина хоче подати на аліменти стверджуючи те що я не допомагаю дітям,але за домовленістю я плачу навіть більше, чеки і транзакції в банкінгу є, фото речей не всіх але є, так само хотілося б знати моя мати теж допомагає матеріально всі чеки є це може бути так само доказом?

Ответы юристов (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич год назад

    Адвокат, г. Николаев, 32 года опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня, Дмитре!

    Якщо у Вас зберігаються всі докази утримання дитини - купівля речей, грошові перекази тощо - то Вам нема чого боятися. Суд обов'язково візьме їх під увагу при розгляді позову. Хоча дружина має право подати на Вас в суд позов на стягнення аліментів. Якщо Ви хочете не допустити того з якихось особистих причин, Вам треба з нею домовлятися.

    Будуть уточнення, натискайте кнопку "звернутись" біля мого профілю. Буду радий допомогти!

    Гіммельфарб Станіслав  Олегович

    Доброго дня.

    Ваша дружина має право на звернення за стягненням аліментів незалежно від того надаєте Ви допомогу на дітей добровільно чи ні. Якщо ж заявлено позов про стягнення аліментів за період раніш звернення, то Ви можете скористатися в суді тими доказами які у Вас маються.

    Якщо Ви бажаєте отримання повної консультації та надання алгоритму всіх можливих дій в Вашій ситуації, Ви можете звернутися до мене персонально, натиснувши кнопку "Звернутись" вгорі.

    Карпенко Андрей Владимирович

    Вітаю!

    Порада:

    ВСІ ГРОШОВІ ПЕРЕКАЗИ ВІД ВАШОЇ МАМИ РОБІТЬ ЧЕРЕЗ СВІЙ РАХУНОК.

    В КОЖНОМУ ПЕРЕКАЗІ ГРОШЕЙ ОБОВ'ЯЗКОВО РОБІТЬ НАПИС В ПРИЗНАЧЕННІ ПЛАТЕЖУ:

    "АЛІМЕНТИ НА УТРИМАННЯ ДИТИНИ ПІБ ЗА ___ МІСЯЦЬ 2022 РОКУ."


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України