Задайте вопрос юристу

829 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

ИТ, телекоммуникации, 24 сентября 2022, вопрос №73423

Як правильно оформити договір про надані послуги?

Доброго дня, в мене замовник підрозділ університету для який був розроблений проект. Ціна його обговорювалася перед самою розробкою. Зараз проект розроблений в повному обсязі і підрозділ університету просять його передати. Також сам університет надав договір про виконання робіт де мені потрібно вказати про всі надані послуги та сам проект який був розроблений. Питання таке якщо я підрозділу зараз передам проект чи не буде моєю помилкою і вони його не оплатять. І як мені краще поступити? Дякую.

Ответы юристов (3)

    Гіммельфарб Станіслав  Олегович

    Доброго дня.

    Потрібно бачити договори. Без вичитки договорів, надати об'єктивну консультацію неможливо.

    Якщо Ви бажаєте отримання повної консультації та надання алгоритму всіх можливих дій в Вашій ситуації, Ви можете звернутися до мене персонально, натиснувши кнопку "Звернутись" вгорі.

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич год назад

    Адвокат, г. Николаев, 32 года опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня!

    Для набання предметної консультації треба спочатку бачити угоди.

    Босак Назар Орестович

    Доброго Вам вечора. Для того, щоб Вас не обманули Вам потрібно укласти договір в письмовій формі. Він має бути підписаним обома сторонами. На підставі договору Ви зможете потім отримати гроші, передача яких може бути засвідчена розпискою.

    Ви можете звертатись до мене для надання різноманітних додаткових правових послуг з цього чи інших запитань. Я можу надати детальну юридичну консультацію з цілим рядом правових послуг, написати тексти юридичних документів чи надати інші правничі послуги. Я можу, зокрема, проаналізувати текст договору між Вами та університетом і надати свої висновки.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України