Задайте вопрос юристу

829 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

ИТ, телекоммуникации, 22 ноября 2022, вопрос №76111

Контракт NCA (договор о неконкуренции)

Я працюю на компанію, яка займається розробкою ігор для Европи, гемблінг. Компанія не українська, зареестрована на Мальті, якщо не помиляюсь. Я підписав контракт NDA та NCA. Якщо я правильно зрозумів, то це мене обмежує в роботі на інші компанії.
Якщо звернете увагу, то вища інстанція, яка буде проводити судові збори та рішення - Лондонський суд.

В мене питання: яким чином я можу працювати паралельно на компанії у цій же сфері? Яка відповідальність за порушення цього контракту? Чи буде відповідальність за це в Україні?
Чи є загальна база укладених контрактів NDA, NCA?

Ответы юристов (2)

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич год назад

    Адвокат, г. Николаев, 32 года опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня, Антоне!

    По-перше, це точно не безоплатне питання!

    По-друге, ящо є бажання отримати на нього відповідь, зверніться до мене персонально, натиснувши кнопку "звернутись" біля мого фото. Мушу бачити кнотракт. Охоче Вам допоможу.

    Гіммельфарб Станіслав  Олегович

    Доброго дня.

    Перш за все необхідно вивчити документи та узнати загальні умови Вашої роботи. Як правило недопустимість роботи на іншу компанію (недопущення конкуренції) забезпечується досить жорсткими штрафними санкціями, але, щодо конкретної ситуації, спочатку необхідно вивчити документи.

    Загальної бази осіб уклавши контракти NDA, NCA не має.

    Якщо Ви бажаєте отримання повної консультації та надання алгоритму всіх можливих дій в Вашій ситуації, Ви можете звернутися до мене персонально, натиснувши кнопку "Звернутись" вгорі.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України